Kódforrás Cégismertető Szolgáltatások Referenciák Kapcsolat


A cég története

A Kódforrás Kft. 2002-ben alakult informatikai és számítástechnikai szakemberek vezetésével, akik sokéves, széleskörű szakmai tapasztalatot halmoztak fel más cégeknél végzett, és részben az új cégben folytatott munkáik során.

Tevékenységeink

A Kódforrás tevékenysége hardverrendszerek kiépítésére, üzemeltetésére valamint szoftverrendszerek fejlesztésére terjed ki. Szolgáltatásainkat olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nem rendelkeznek saját informatikai szakembergárdával, vagy belső erőforrásaik szűkössége miatt egyes feladatok kiszervezése mellett döntenek. Vállaljuk teljes telekommunikációs és informatikai rendszerek tervezését, felépítését és távfelügyeleti megoldások segítségével történő karbantartását, egyedi szoftverrendszerek és modulok fejlesztését, valamint személyre szabott tanácsadást.

Munkánk minőségére biztosíték az elégedett ügyfeleinkkel fenntartott folyamatos partneri viszony és az együttműködési megállapodások sorozatos meghosszabbítása, melyre referenciánk kiváló példákat nyújtanak.

Szolgáltatásaink