Kódforrás Cégismertető Szolgáltatások Referenciák Kapcsolat
Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Vállaljuk egyedi szoftverek készítését magánszemélyek és vállalatok számára a legkülönfélébb Microsoft technológiák felhasználásával. A megrendelő igényeit felmérve, vele szorosan együttműködve készítjük el azt az informatikai megoldást, ami üzleti vagy egyéb problémájára hatékony megoldást tud nyújtani.

részletek »
Komponensek

Komponensek

Fontosnak tartjuk szoftvereinket elkülöníthető, újrahasználható modulokra bontani. Ez a hosszútávú tervezésre épülő gondolkodásmód nem csak az éppen aktuális fejlesztéseket teszi szervezettebbé, hanem jelentősen felgyorsítja az új projektek kivitelezését is.

részletek »
Üzemeltetés

Üzemeltetés

Cégünk számítógépek karbantartásával és beszerzésével is foglalkozik, ezzel biztosítva, hogy az informatika terén kevésbé jártas vállalkozások is képesek legyenek a legújabb technológiákat felhasználni üzletmenetük javítására. Igény esetén az egyedi fejlesztésű szoftverrendszerekhez szükséges hardverháttér szállítását és hosszú távú felügyeletét is biztosítjuk.

részletek »
Tanácsadás

Tanácsadás

Szakembereink sok éves informatikai tapasztalatát segítségül hívhatja hardver- és szoftverrendszerekkel kapcsolatos problémáinak megoldására, valamint tanácsadást vállalunk a fejlesztés, követelményfelmérés, programtervezés és projektmenedzsment területein is.